Our news and opinions on the design world

Salon Wonder

Swiss design studio ZMIK have refurbished a hair salon in Basel, wallpapering the entrance with photocopies from Vogue magazine.

We love this design here in the office and think that it is a great use of the space. The contrast between the entrance area and the salon itself adds drama to the overall experience for the end user and is executed beautifully.

Called Nafi, the salon is divided into two distinct areas by the change in wall and floor coverings, from vintage prints and timber flooring in the reception area to the minimal white salon.

Paul@McCabeDesign

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s